Bingobonus

Att spela bingo på Internet har en mängd fördelar, men internetbingo har inte bara det praktiska på sin sida. Visst är det bra att man kan spela precis hur man vill och när man vill, men det kan dessutom vara betydligt mycket mer lönsamt än att spela bingo i traditionella bingohallar. Det beror inte bara på att vinsterna ofta är högre på nätet, även om det hör till vanligheterna att de är just det – hur ofta finner man miljonvinster i en vanlig bingohall?

Fenomenet kallas för bingobonus och är som namnet avslöjar en kombination av bingo och bonus, där bonus ursprungligen växte fram inom nätpoker. En bonus är en extra förmån för spelaren, för det allra mest en ekonomisk sådan, och som tillfaller spelare som är kvalificerade. Den första kvalifikationen brukar handla om att man provar på att spela på riktigt på en bingosajt, vilket betyder att man registrerar sig, gör en insättning av pengar och startar ett spel. Bonusen utdelas oftast när man gjort insättningen, eftersom bingosajten då vet om att du är en seriös spelare. Sådan bonus kallas för välkomstbonus, registreringsbonus eller insättningsbonus och brukar baseras på storleken av den första insättningen. På så vis kan man alltså få en större bonus desto större insättningen är.

Det finns också andra bonusar, som man kvalificerar sig till på andra sätt, men det som finns gemensamt med välkomstbonusen är att man inte behöver göra sig något omak för att vara kvalificerad. Tvärtom gör man bara det man annars skulle ha gjort, nämligen att spela. Lojalitetsbonus är ett bra exempel, och det är en bonus som utdelas till spelare som når en viss nivå av aktivitet under en given tidsperiod, exempelvis spelar tio gånger under en vecka eller för en viss summa under en månad.

När du ska börja spela internetbingo, passa då på att jämföra bonusar mellan olika bingosajter innan du väljer. Givetvis kan du också spela på flera bingosajter för att då kunna ta del av fler bonusar.